Flux-stiri

Florin Cîțu neagă flexibilizarea mandatului premierului desemnat în privința formării guvernului

Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.

  • Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.
  • Președintele PNL a precizat că vor continua discuţiile atât cu USR, cât şi cu ceilalţi parlamentari pentru un cabinet minoritar PNL – UDMR.

Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat, declară preşedintele PNL, Florin Cîţu. Continuă discuţiile pentru un Guvern minoritar PNL – UDMR, spune acesta.

Întrebat cum a decurs întâlnirea cu Klaus Iohannis şi cum s-a flexibilizat mandatul premierului desemnat, Florin Cîţu a răspuns că nu există nicio flexibilizare a mandatului.

„Nu ştiu de ce întâlnire vorbiţi dumneavoastră. Dacă exista o flexibilizare se putea face doar în BPN, nu a existat niciun BPN, deci rămânem aşa cum am stabilit”, spune liderul liberal.

Cîţu a adăugat că vor continua discuţiile pentru formarea guvernului: „Ne gândim şi vom continua discuţiile atât cu USR, cât şi cu ceilalţi parlamentari din Parlamentul României pentru a vedea care sunt condiţiile în care ar putea susţine un guvern minoritar”.

Până în acest moment, PNL are mandat pentru un guvern minoritar, spune Cîţu, care face un apel la responsabilitate.

The post Florin Cîțu neagă flexibilizarea mandatului premierului desemnat în privința formării guvernului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code