Flux-stiri

Fosta prinţesă a Japoniei a plecat în SUA. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţ

Fosta prinţesă a Japoniei a plecat în SUA. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţFosta prinţesă a Japoniei a plecat în SUA. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţ

  • Fosta prinţesă a Japoniei Mako, nepoata împăratului, a plecat duminică din ţară împreună cu noul ei soţ pentru a începe o nouă viaţă în Statele Unite ale Americii.
  • Mako a renunțat la titlul regal pentru a-i fi alături soțului.

Cunoscută actualmente sub numele de Mako Komuro, după ce a renunţat la titlul regal pentru a se căsători cu iubitul ei din facultate, Kei Komuro, fosta prinţesă a Japoniei, a fost întâmpinată de admiratori pe Aeroportul Internaţional Haneda din Tokyo.

Ambii soţi, în vârstă de 30 de ani, s-au îmbarcat pentru zborul care duce la New York.
Căsătoria prinţesei Mako a captivat Japonia atunci când aceasta a decis să se mărite cu cineva fără rang nobiliar.

Mediatizarea familiei regale şi-a pus amprenta pe sănătatea mintală a prinţesei, care a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic în acest an, după ce logodna lor a fost afectată de un scandal financiar, de un control intens al presei şi ultimii trei ani în care cuplul a fost mai mult separat.

Imediat după nuntă, Mako, fiica prinţului moştenitor Akishino şi a prinţesei moştenitoare Kiko, a primit primul paşaport pentru a-l putea însoţi pe Kei la New York, unde lucrează la o firmă de avocatură, relateaza Reuters.

The post Fosta prinţesă a Japoniei a plecat în SUA. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţ appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code