Flux-stiri

FOTO. Prima fotografie oficială cu nepoata lui Bill Gates. „Abia aștept să te văd cum descoperi lumea”

  • Bunicii Bill și Melinda Gates și-au întâlnit pentru prima dată primul nepot.
  • Cuplul miliardar s-a despărțit într-un divorț șocant în 2021, după 27 de ani de căsnicie.
  • Faptul că a deveni bunic l-a făcut să se gândească la modalități de a le asigura un viitor mai bun, în ceea ce privește sănătatea, politica și clima.

Bunicii Bill și Melinda Gates și-au întâlnit pentru prima dată primul nepot. Pe 5 martie, Jennifer Gates, fiica fondatorului Microsoft, Bill Gates, a adus pe lume primul ei copil.

Într-o poză postată pe Instagram, fondatorul Microsoft stă pe o canapea în timp ce își leagănă ușor nepoțica. ,,Abia aștept să te văd cum descoperi lumea” , a scris el în dreptul fotografiei.

Mesajul lui Bill Gates a fost întâmpinat cu multă căldură de către comunitatea sa online, iar postarea sa a strâns rapid numeroase aprecieri și felicitări, scrie Page SIX.

La scurt timp, și bunica, Melinda Gates a distribuit aceeași postare, însoțită de câteva cuvinte: „Nimic nu se compară cu momentul în care îți ții în brațe primul nepot. Parcă ieri o țineam în brațe pe Jenn, la vârsta asta. Dar acum, ea are propriul ei copil – și mă simt copleșit de mândrie când îi văd pe ea și pe Nayel cum intră în noul rol de părinți.”

Fiica lui Bill Gates este în prezent candidată la școala de medicină Icahn din New York și are diplomă de licență în biologie umană la Universitatea Stanford. Ea s-a căsătorit cu Nayel Nassar în octombrie 2021, iar anul trecut au anunțat că așteaptă primul copil.

„Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor”

Bill Gates și Melinda au divorțat tot în 2021, după 27 de ani de mariaj. Când a auzit că va deveni bunic, miliardarul a mărturisit că speră să aibă cât mai mult timp pentru a sta cu cel mic și a-i învăța tot ce știe. „Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor.

Sper să am cât mai mult timp cu toți nepoții și nepoatele pe care le voi avea pentru a îmi împărtăși fascinația față de lume cu ei”.

De asemenea, Bill Gates a decis a mărturisit că se va gândi intens la modalități prin care să schimbe în bine sănătatea, politica și clima, ca să-i asigure nepotului cel mai bun viitor.

Citește și:

Steven Tyler de la Aerosmith neagă acuzațiile potrivit cărora ar fi agresat sexual o minoră în anii ’70

În Grecia, animalele de companie vor veni cu un avocat personal la tribunal

Record de vizualizări pe Netflix. Comedia cu cel mai bun weekend de debut

The post FOTO. Prima fotografie oficială cu nepoata lui Bill Gates. „Abia aștept să te văd cum descoperi lumea” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code