Flux-stiri

FOTO. Zendaya și Tom Holland împart o înghețată. Cuplul a fost surprins, plimbându-se pe străzile din Londra

  • Zendaya și Tom Holland formează în continuare un cuplu de succes.
  • Cuplul a fost fotografiat în timpul unei plimbări pe străzile din Londra.
  • Zendaya a fost surprinsă în timp ce își împărțea înghețata cu iubitul său.

Zendaya și Tom Holland formează în continuare un cuplu de succes. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se plimbau pe străduțele din Londra, alături de Noon, cățelul pe care l-au adoptat împreună, împărțind o cupăde înghețată, scrie Metro. Imaginile au surprins momentul în care actrița îi întinde o linguriță de înghețată iubitului său.

Zendaya a ales să poarte o ținută sport, all black, constituită dintr-un hanorac mâneci lungi și colanți, cu părul căzându-i liber pe umeri. Tom a optat pentru un tricou roz și blugi albaștri. Artistul și-a asortat ținuta cu o șapcă albastră de baseball, pe care a ales să o poarte invers.

Cei doi actori sunt împreună încă din 2017, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Homecoming”.
Într-un recent interviu despre noul serial, „The Crowded Room”, Tom a glumit despre o tunsoare pe care a fost nevoit să o poarte timp de 10 luni, în timpul filmărilor, tunsoare care nu a fost pe placul iubitei sale.

„Aveam un breton. Și trebuie să spun că Zendaya a fost cu adevărat înțelegătoare și a suportat multe, pentru că am arătat așa timp de 10 luni”.

Citește și:

The post FOTO. Zendaya și Tom Holland împart o înghețată. Cuplul a fost surprins, plimbându-se pe străzile din Londra appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code