Flux-stiri

Gabriela Firea, revoltată de nedreptatea pe care Nicuşor Dan i-a facut-o actorului Alexandru Arşinel

  • Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arşinel de la Teatrul Constantin Tănase.
  • Maestrului Alexandru Arşinel i se întâmplă o mare nedreptate, a spus Firea.
  • Actorul Alexandru Arşinel a declarat că se simte umilit de Nicușor Dan, după ce primarul Capitalei nu i-a mai prelungit contractul.

Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arşinel de la Teatrul Constantin Tănase. Maestrului Alexandru Arşinel i se întâmplă o mare nedreptate, a spus Firea.

Mesajul ministrei Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a fost transmis pe pagina oficială a PSD pe Facebook.

Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Firea mai susţine că prin excluderea lui Arşinel din teatru nu se face economie la buget.

Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arşinel. Nicuşor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcţia de consilier artistic.

În 2017 am propus Consiliului General al Capitalei ca actorul Alexandru Arșinel să primească titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului București. Am considerat că era un minim gest pe care-l puteam face pentru toate meritele sale artistice și manageriale. Poate nu a fost întâmplător că singurii care au respins proiectul au fost consilierii USR. Iată ce face acum Nicușor Dan, „tatăl” lor. Proiectul a trecut atunci datorită voturilor consilierilor PSD, ALDE, PMP și parțial ai PNL. Din păcate, cinci ani mai târziu, am ajuns să-l vedem pe omul Alexandru Arșinel tulburat, cu lacrimi în ochi, din cauza unei umilințe care te lasă fără cuvinte”, a adăugat Gabriela Firea.

Actorul Alexandru Arşinel a declarat că se simte umilit de Nicușor Dan, după ce primarul Capitalei nu i-a mai prelungit contractul pentru funcția de consilier artistic în cadrul Teatrului Constantin Tănase. În vârstă de 82 de ani acum, maestrul spune că primarul nu i-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut.

The post Gabriela Firea, revoltată de nedreptatea pe care Nicuşor Dan i-a facut-o actorului Alexandru Arşinel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code