Flux-stiri

„Game of Thrones” revine. George RR Martin a anunțat lansarea „House of the Dragon”

  • George RR Martin a anunțat că noul spin-off Game of Thrones, Casa Dragonului, a fost finalizat.
  • Autorul a oferit, de asemenea, actualizări despre alte cărți și seriale care vor avea loc în lumea din Westeros.
  • Noul serial, care are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones urmărește familia Targaryen.

Creatorul Game of Thrones, George RR Martin, a anunțat că producția pentru House of the Dragon, viitorul serial spin-off al HBO, a fost încheiată, relatează The Independent.

Într-o postare pe blog publicată pe 9 martie, Martin a scris: „House of the Dragon a fost finalizată la Londra și se află acum în post-producție. Ceea ce am văzut, mi-a plăcut. Sunt nerăbdător să văd mai mult”.

Noul serial, care are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones, urmărește familia Targaryen din Westeros și se bazează pe romanul lui Martin din 2018, Fire & Blood.

În octombrie anul trecut, a fost lansat un teaser trailer pentru House of the Dragon. Clipul de un minut le-a oferit fanilor prima șansă de a vedea mai multe personaje din serial, printre care fostul Doctor Who Matt Smith în rolul prințului Daemon Targaryen, Emma D’Arcy în rolul prințesei Rhaenyra Targaryen și Olivia Cooke în rolul lui Alice Hightower.

Încă nu a fost anunțată o dată de lansare, dar se așteaptă ca House of the Dragon să debuteze pe HBO Max în SUA în acest an, iar în Marea Britanie se așteaptă o lansare în aceeași perioadă.

El lucrează în continuare la mult-așteptatul roman The Winds of Winter (Vânturile iernii), care va fi a șasea carte din seria sa de fantezie epică A Song of Ice and Fire (Cântec de gheață și foc).

Martin a confirmat, de asemenea, că în prezent dezvoltă împreună cu HBO o serie de spectacole live action și animate care se desfășoară în lumea Game of Thrones. Unul dintre acestea este Șarpele de mare, centrat în jurul personajului lui Martin, Corlys Celaryon, care este dezvoltat împreună cu Bruno Heller, managerul serialului Rome.

The post „Game of Thrones” revine. George RR Martin a anunțat lansarea „House of the Dragon” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code