Flux-stiri

George Simion, revoltat că a fost numit heterosexual: „Nu mai minți, porcule”

  • Co-președintele AUR, George Simion, a fost numit heterosexual – în mod ironic – de un tânăr glumeț, pe pagina personală de Facebook.
  • Simion publicase o poză de la slujba de duminică din localitatea Amara, cu o descriere în care lansa acuze la guvernul Ciucă și deplângea situația locuitorilor care nu ar fi primit niciun ban.
  • Mizerabilii de la USR Tineret fac Glume cu homosexuali pe aici când noi mergem prin România reală cu cadouri la copiii năpăstuiți… ”, a mai scris Simion.

Co-președintele AUR, George Simion, a fost numit heterosexual – în mod ironic – de un tânăr glumeț, pe pagina sa oficială de Facebook. Simion publicase o poză de la slujba de duminică din localitatea Amara, cu o descriere în care lansa acuze la Guvernul condus de Nicolae Ciucă și deplângea situația locuitorilor care nu ar fi primit niciun ban.

Duminică binecuvântată, români! Nu și locuitorii din Amara, pentru că au primar de AUR și nu au primit niciun leu de la guvernul Ciucă și Consiliul Județean PSD. Cum e cu nediscriminarea opoziției?”

„George Simion este heterosexual”, a scris tânărul într-un comentariu. Ceilalți abonați ai paginii au sărit să-l apere, iar reacția lui Simion nu a întârziat să apară. „Nu mai minți, porcule”, a răspuns Co-președintele AUR, revoltat și confuz în privința propriei sexualități. Într-un alt comentariu la aceeași postare i-a acuzat pe cei de la USR Tineret că ar fi în spatele comentariului care a provocat revoltă pe pagina sa, publicând totodată și o poză în care apăreau câțiva copii.

Mizerabilii de la USR Tineret fac Glume cu homosexuali pe aici când noi mergem prin România reală cu cadouri la copiii năpăstuiți… ”, a mai scris Simion.

The post George Simion, revoltat că a fost numit heterosexual: „Nu mai minți, porcule” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code