Flux-stiri

Germania: Poliția a arestat un grup de islamiști care voiau să comită un atentat la o sinagogă

  • O amplă operațiune a serviciilor de securitate germane a avut loc în zona sinagogii.
  • Serviciile de securitate germane au fost informate de agenții secrete din străinătate despre respectivul risc.
  • Au fost arestați preventiv patru militanți islamiști.

Autoritățile germane au arestat preventiv, joi, patru militanți islamiști acuzați că intenționau să comită un atac la o sinagogă, informează site-ul Merkur.de și publicația Bild.

O amplă operațiune a serviciilor de securitate germane a avut loc în zona sinagogii din orașul Hagen, situat în landul german Renania de Nord-Westfalia. „A existat riscul comiterii unui atac cu motivație islamistă”, a declarat Herbert Reul, ministrul de Interne din landul Renania de Nord-Westfalia.

Conform unor surse citate de publicația Der Spiegel, serviciile de securitate germane au fost informate de agenții secrete din străinătate despre riscul producerii unui atentat la sinagoga din Hagen.

În cadrul investigației, au fost arestați preventiv patru militanți islamiști, inclusiv un adolescent în vârstă de 16 ani de origine siriană. Acesta ar fi intenționat, conform conversațiilor interceptate de serviciile secrete, să comită un atac cu bombă la sinagogă.

The post Germania: Poliția a arestat un grup de islamiști care voiau să comită un atentat la o sinagogă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code