Flux-stiri

Gheorghe Ștefan „Pinalti” a fost eliberat după ce a executat doar 50 de zile dintr-o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare

  • Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ a execut doar 50 de zile dintr-o condamnare de 4 ani şi 6 luni de închisoare, informează Monitorul de Neamț.
  • Zilele trecute el a părăsit Penitenciarul Tîrgu Mureş
  • El a solicitat eliberarea condiţionată, iar magistraţii i-au admis cererea

Gheorghe Ştefan, acum în vârstă de 68 de ani, fost primar vreme de mai multe mandate la Piatra Neamţ, cunoscut ca şi „Pinalti“ din perioada când era preşedintele clubului de fotbal Ceahlăul, este un om liber, zilele trecute părăsind Penitenciarul Târgu Mureş.

Fostul primar fusese condamnat definitiv în dosarul Giga TV la o sentinţă de 4 ani şi 6 luni de închisoare. A solicitat eliberarea condiţionată la judecătoria din oraşul unde era încarcerat, lucru care a fost admis de magistraţi pe data de 3 noiembrie a acestui an.

El se afla în stare de detenţie de pe 14 septembrie 2021, când sentinţa a devenit definitivă şi irevocabilă, un calcul simplu arătând că a fost privat de libertate exact 50 de zile.

The post Gheorghe Ștefan „Pinalti” a fost eliberat după ce a executat doar 50 de zile dintr-o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code