Flux-stiri

Grecia recomandă accelerarea administrării dozei de rapel la fiecare trei luni

Nu scapi de prezentarea testului negativ la intrarea în Grecia. Interdicţia de călătorie şi restricţiile se extindNu scapi de prezentarea testului negativ la intrarea în Grecia. Interdicţia de călătorie şi restricţiile se extind

  • Grecia face rapel de vaccin COVID la trei luni după vaccinurile inițiale
  • ReutersGrecia va oferi tuturor adulților vaccinuri de rapel COVID-19 la trei luni, după ce au fost vaccinați a doua oară sau au fost testați pozitiv cu Sars-Cov-2, pentru a-i proteja de varianta emergentă Omicron, au declarat oficialii vineri.
  • Țara a detectat joi primul său caz de tulpină de coronavirus Omicron la un cetățean grec de pe insula Creta, informează Reuters.

ReutersGrecia va oferi tuturor adulților vaccinuri de rapel COVID-19 la trei luni, după ce au fost vaccinați a doua oară sau au fost testați pozitiv cu Sars-Cov-2, pentru a-i proteja de varianta emergentă Omicron, au declarat oficialii vineri.

Țara a detectat joi primul său caz de tulpină de coronavirus Omicron la un cetățean grec de pe insula Creta, informează Reuters.

Comitetul de vaccinare din Grecia a recomandat accelerarea administrării unei a treia doze, deoarece a recunoscut un risc mai mare de contagiune din varianta Omicron și temperaturile de iarnă, potrivit lui Marios Themistocleous, secretar general al Ministerului Sănătății responsabil cu planificarea vaccinării.

El a spus că oamenii ar putea începe să rezerve timp pentru injecțiile lor de rapel mai târziu vineri.

Aproximativ 63% din populația de 11 milioane a Greciei a fost vaccinată până acum, iar guvernul a anunțat săptămâna aceasta că va face vaccinarea obligatorie pentru cei peste 60 de ani.

The post Grecia recomandă accelerarea administrării dozei de rapel la fiecare trei luni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code