Flux-stiri

Studenții la medicină de la Cambridge se antrenează pe pacienți holografici, în premieră mondială

Studenții la medicină din Cambridge se antrenează pe pacienți holografici, în premieră mondialăStudenții la medicină din Cambridge se antrenează pe pacienți holografici, în premieră mondială

  • Cambridge este prima universitate care folosește holograme medicale.
  • Hologramele simulează momentan doar oameni cu probleme respiratorii
  • Vor urma simulări de probleme neurologice și ale inimii, spun experții.

Medicina intră în Epoca SF. Studenții la medicină nu mai fac experimente pe cadavre, hologramele manechin îi ajută să devină experți.

Cambridge se laudă cu faptul că este prima universitate din lume care își învață studenții cu ajutorul hologramelor. Studenții folosesc căști care creează o realitate mixtă – le permite să vadă hologramele, dar și pe ei și mediul înconjurător.

Hologramele sunt făcute din mai multe straturi virtuale prin care poti sa vezi corpul și să simulezi situații de urgență.

HoloScenarios poate simula momentan pacienți cu afecțiunii respiratorii, dar dezvoltatorii spun că urmează simulări de probleme neurologice și ale inimii.

The post Studenții la medicină de la Cambridge se antrenează pe pacienți holografici, în premieră mondială appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code