Flux-stiri

„Gunoaie și trădători”. Putin îi amenință pe rușii care se opun războiului din Ucraina. VIDEO

vladimir-putinvladimir-putin

  • Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care ”nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.
  • Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina.
  • Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă.

Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care „nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.

Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina. Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă

El a promis că va scăpa țara de ”gunoaie și trădători”.

„Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii națiunii, pe cei care câștigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Când spun trăiesc acolo, nu mă refer la sensul geografic al cuvântului, ci la gândurile lor”, a spus Vladimir Putin într-o intervenție televizată, potrivit CNN.

Tot în discursul susținut miercuri, președintele Rusiei a declarat că sancțiunile impuse de Occident împotriva țării sale sunt asemănătoare cu pogromurile antisemite.

„Masca de decență a Occidentului a căzut și a început să acționeze într-un mod odios. Există paralele evidente cu pogromurile antisemite”, a spus Vladimir Putin.

„În multe țări occidentale, oamenii sunt supuși unei persecuții reale doar pentru că sunt din Rusia, li se refuză îngrijirea medicală, li se dau afară copiii din școli, părinții lor își pierd locurile de muncă și li se interzic muzica, cultura și literatura rusă”, a afirmat liderul de la Kremlin

The post „Gunoaie și trădători”. Putin îi amenință pe rușii care se opun războiului din Ucraina. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code