Flux-stiri

Hackerii de la Anonymous au spart canalele de stat rusești

  • Hackerii au spart serviciile video Wink și ivi, au spart și au inclus propagandă împotriva războiului pe First, Russia 24, Moscow 24 și alte canale.
  • Toate acestea, însă, nu au durat mult: difuzarea obișnuită a fost restabilită foarte repede.
  • Hackerii anonimi, care au declarat război cibernetic statului rus, au spart duminică emisiunile online ale mai multor canale TV de stat.

Anonymous, care a declarat război cibernetic statului rus, a pus stăpânire duminică pe emisiunile online ale mai multor canale TV de stat și au postat o proclamație împotriva războiului. Hackerii au anunțat că au piratat serviciile ruse de streaming Wink și Ivi și difuzarea online a unor astfel de canale precum Perviy, Rossiya 24 și Moskva 24. În loc de știri, au lansat filmări ale bombardamentului de la Harkov și un apel către oameni.

„Transmitem salutări președintelui rus Vladimir Putin. Am așteptat în mod evident să răspundeți la cea mai recentă cerere a noastră, dar suntem din ce în ce mai nerăbdători de lovitura care vă așteaptă. Din păcate, ați optat să ne ignorați și, prin urmare, am decis să vă dedicăm o operațiune specială. Un fel de cadou”, au transmis hackerii de la Anonymous.

În urmă cu mai bine de o săptămână, aceleași posturi au difuzat muzică ucraineană și simboluri naționale ucrainene.

Hackerii de la Anonymous au spart canalele de stat rusești. Hackerii anonimi, care au declarat război cibernetic statului rus, au spart duminică emisiunile online ale mai multor canale TV de stat și au postat o proclamație împotriva războiului.

Toate acestea, însă, nu au durat mult: difuzarea obișnuită a fost restabilită foarte repede. Grupul de hackeri Anonymous a publicat un videoclip enigmatic și, totuși, destul de înfricoșător, care îl avertizează pe Putin, un „prost„, că „secretele sale ar putea să nu mai fie în siguranță”.

The post Hackerii de la Anonymous au spart canalele de stat rusești appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code