Flux-stiri

Harley On Tour din nou în România

  • Harley Nightster are un motor de 975 de cc, cu 90 de cai putere.
  • Harley-Davidson Pan America 1250 Special costă 20.000 de dolari.
  • Pan America are un motor de 1250 de metri, cu 150 de cai putere.

Harley On Tour a sosit și în România. Camionul încărcat cu 17 motociclete Harley Davidson, printre care și ultimele modele ale constructorului american, și-a descărcat prețioasa încărcătură.

Night-ster, Low Rider și Pan America sunt câteva dintre modelele care sigur îți vor atrage atenția daca mergi la reprezentanță. Tiberiu Troia ți-a spus mai multe despre noile caracteristici ale acestor bolizi pe două roți.

Harley a intrat pe o piață mai puțin obișnuită pentru compania americană, și anume cea a motocicletelor de adventure-touring. Asta înseamnă că pasionații de off road se pot da acum cu un Harley PanAmerica pe terenuri accidentate.

Cele două modele amintite de Tiberiu Troia, BMW 1250 GS și Honda Africa Twin sunt cele mai vândute modele de enduro în Europa. Motocicleta germană costă 21 de mii de dolari, iar modelul celor de la Honda 15 mii de dolari.

The post Harley On Tour din nou în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code