NEWSNET

Flux-stiri

Ilfov a depășit din nou rata de infectare de 3 la o mie de oameni. Ce localități sunt grav afectate

  • În Ilfov sunt 184 de cazuri noi de COVID, iar rata de infectare a ajuns la 3,06 la mie.
  • Localitatea Afumați are o incidență de 5,94 la o mie de persoane și se apropie de noi restricții.
  • Timișoara este primul oraș care a depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Cazurile de COVID sunt în creștere în fiecare zi, la fel ca și numărul de localități cu restricții. În Ilfov se află deja 15 comune cu incidență de peste 3 la mie. La Afumați se aproprie și pragul de 6. Instituția Prefectului Județului Ilfov, Daniel Zamfir, vă prezintă ce măsuri s-ar mai putea adopta.

„O serie de activități nu se vor mai putea desfășura. Aici putem vorbi despre tot ce înseamnă organizarea de spectacole în aer liber, nu se mai poate participa la cinematografe sau alte activități de genul acesta”, transmite telefonic prefectul.

Tudor, antreprenor și proprietar de restaurante, speră că nu va trebui să pună din nou lacătul pe afacerea sa. Tocmai de aceea se străduiește să respecte toate măsurile impuse de autorități.

„Situația în care ne aflăm acum este din cauza oamenilor și a lipsei de respect față de regulile impuse. Am doi angajați care nu sunt vaccinați și le-am spus că dacă vor să mai lucreze în cadrul companiei mele, să se vaccineze. Nu este o discriminare, dar e vorba și de siguranța clienților mei și a angajaților mei”, declară acesta pentru Aleph News.

În Timiș, rata de infectare a depășit pragul de șase cazuri la mie, în două localități. Iar Timișoara este primul oraș în care mergi doar cu certificatul COVID.

Ovidiu Drăgănescu, subprefectul de Timiș, transmite către Aleph News, „asta înseamnă că fiecare cetățean trebuie să aibă certificatul verde care să ateste ori vaccinarea, ori un test negativ PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, sau să ateste că este aflat între a 15-a și a 180-a zi de la ieșirea din boală.

RATA DE INFECTARE ÎN JUDEȚUL ILFOV

  • 5,94 – Mogoșoaia
  • 4,18 – Corbeanca
  • 4,10 – Bragadiru
  • 4,04 – Brănești
  • 3,71 – Voluntari

The post Ilfov a depășit din nou rata de infectare de 3 la o mie de oameni. Ce localități sunt grav afectate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code