Flux-stiri

Imagini devastatoare. Sânge vărsat între forțele ruse și ucrainene, mașini arse, cadavre și ruine au împânzit Kievul

  • Forțele rusești au întâmpinat o rezistență „mai dură decât se așteptau” din partea armatei ucrainene.
  • Resturi carbonizate acoperă pământul, iar rămășițele soldaților ruși zac abandonate pe asfalt.
  • Vehicule militare grele au fost reduse la moloz în timpul luptelor, rachetele antitanc occidentale ajutând la apărarea ucrainenilor.

Forțele rusești au întâmpinat o rezistență „mai dură decât se așteptau” din partea armatei ucrainene, precum și dificultăți neașteptate în aprovizionarea forțelor sale, au declarat duminică pentru CNN doi oficiali americani de rang înalt cu cunoștințe directe.

„Oficialii ucraineni și soldații ucraineni cu care am vorbit în ultimele două ore sunt absolut încântați de această victorie”, a declarat jurnalistul CNN. „Nu este doar aici. Am văzut cazuri în toată țara în care ucrainenii au ripostat cu adevărat împotriva rușilor și i-au făcut să simtă cu adevărat că pot câștiga acest război.”

Grenade, munitie, mașini arse și cadavre acoperă un pod incendiat în apropiere de Kiev, după ce un atac rusesc a fost respins de forțele ucrainene, relatează CNN într-un reportaj.

Resturi carbonizate acoperă pământul, iar rămășițele soldaților ruși zac abandonate pe asfalt.

Vehicule militare grele au fost reduse la moloz în timpul luptelor, rachetele antitanc occidentale ajutând la apărarea ucrainenilor.

The post Imagini devastatoare. Sânge vărsat între forțele ruse și ucrainene, mașini arse, cadavre și ruine au împânzit Kievul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code