Flux-stiri

Încă 112 cazuri cu Omicron au fost depistate în România

14 pasageri confirmați cu Omicron veniți din Africa de Sud, au fost vaccinați14 pasageri confirmați cu Omicron veniți din Africa de Sud, au fost vaccinați

  • Încă 112 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România
  • Numărul total de cazuri a ajuns la 295.
  • Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, din cele 112 cazuri de Omicron, patru sunt copii din grupa de vârstă 0-9 ani.
  • Numărul cazurilor de infectare confirmate la nivel național cu varianta

Încă 112 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, astfel că numărul total de cazuri a ajuns la 295, informează Mediafax.

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat vineri confirmarea a 112 cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2.

Este vorba despre 48 de bărbați și 64 de femei cu vârste cuprinse între 0 și peste 80 de ani din municipiul București și 19 județe. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, din cele 112 cazuri, patru sunt copii din grupa de vârstă 0-9 ani.

Un număr de 11 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia, Franța, Tanzania, Bulgaria, SUA și Austria. Dintre cele 112 cazuri înregistrate, 37 sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Probele au fost prelucrate în laboratoarele INBI Matei Balș și INCDMM Cantacuzino. Numărul cazurilor de infectare confirmate la nivel național cu varianta Omicron se ridică la 295.

The post Încă 112 cazuri cu Omicron au fost depistate în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code