Flux-stiri

Încă două miliarde de euro din PNRR vor ajunge în curând în România

Nicolae CiucăNicolae Ciucă

  • Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că, în ianuarie, România va avea în conturi aproape 4 miliarde de euro din PNRR.
  • Aproximativ jumătate din sumă a fost distribuită, iar a doua parte este aşteptată în luna ianuarie.
  • Din cauza procedurilor, banii vor fi folosiţi la primăvară, a spus Ciucă.

Încă două miliarde de euro vor ajunge în PNRR în România. Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că, în ianuarie, România va avea în conturi aproape 4 miliarde de euro din PNRR. Aproximativ jumătate din sumă a fost distribuită, iar a doua parte este aşteptată în luna ianuarie. Din cauza procedurilor, banii vor fi folosiţi la primăvară, a spus Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi, la TVR, care este stadiul plăţilor făcute prin intermediul PNRR. În prezent, două miliarde de euro vor fi trimise pentru PNRR în România.

Potrivit prim-ministrului, în conturi există 1.850.000.000 de euro din pachetul de granturi, iar în ianuarie va intra în conturi suma de 1.940.000.000 de euro din pachetul de împumut. Din cauza procedurilor, banii vor putea fi folosiţi în luna mai, a estimat premierul.

Nicolae Ciucă a precizat că săptămâna viitoare va fi înfiinţat, prin hotărâre de Guvern, un departament care va evalua şi monitoriza toate proiectele derulate prin PNRR.

The post Încă două miliarde de euro din PNRR vor ajunge în curând în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code