Flux-stiri

Incendiu la o hală de producţie a mobilei în Prahova. Intervenţie dificilă din cauza materialelor combustibile şi a suprafeţei mari

  • Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a propagat pe o suprafaţă estimată la aproximativ 5000 mp.
  • Din primele informaţii nu sunt raportate victime.
  • Specialiştii vor verifica din ce cauză a izbucnit incendiul.

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la o hală de producţie a mobilei şi la o clădire de birouri din localitatea Mâneciu Ungureni, judeţul Prahova.

Potrivit ISU Prahova, incendiul la hala de producţie a mobilei şi la clădirea de birouri s-a propagat pe o suprafaţă estimată la aproximativ 5000 mp.

Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de stingere

În localitatea Mâneciu Ungureni, la locul incendiului, au fost mobilizate mai multe autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Din primele informaţii nu sunt raportate victime.

În jurul orei 03.20 incendiul a fost localizat.

La ora transmiterii ştirii se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative.

Intervenţia a fost dificilă din cauza materialelor combustibile şi a suprafeţei mari

„Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile: vopseluri, diluanţi, lemn, bureţi, utilaje. Suprafaţă estimata: 5000 mp”, spun reprezentanţii ISU Prahova, joi dimineaţa.

Specialiştii vor verifica din ce cauză a izbucnit incendiul.

The post Incendiu la o hală de producţie a mobilei în Prahova. Intervenţie dificilă din cauza materialelor combustibile şi a suprafeţei mari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code