Flux-stiri

Începe Untold, festivalul care aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică. Ce profit scot organizatorii?

  • Untold aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică, dar și sute de mii de spectatori.
  • Anul trecut, din cei 265.000 de participanți, 200.000 au venit din afara Clujului și fiecare a cheltuit, în medie, cel puțin 175 de euro pentru cazare, transport, restaurante, terase, cumpărături sau vizite la muzee.
  • Anul acesta, pe scena Untold vor urca, printre mulți alții, David Guetta, Above and Beyond sau J Balvin.

Untold aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică, dar și sute de mii de spectatori.

Anul trecut, din cei 265.000 de participanți, 200.000 au venit din afara Clujului și fiecare a cheltuit, în medie, cel puțin 175 de euro pentru cazare, transport, restaurante, terase, cumpărături sau vizite la muzee.

Asta înseamnă o infuzie de capital în comunitatea clujeana, de peste 35 milioane euro, la o investiție de 16 milioane de euro din partea organizatorilor.

Anul acesta, pe scena Untold vor urca, printre mulți alții, David Guetta, Above and Beyond sau J Balvin.

The post Începe Untold, festivalul care aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică. Ce profit scot organizatorii? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code