Flux-stiri

Incidenţa COVID în Capitală, în scădere pentru a doua zi la rând

Coronavirus IllustrationsCoronavirus Illustrations

  • Incidenţa COVID în Capitală a scăzut, duminică, până la 16,38 la mia de locuitori, aceasta fiind a doua zi de scădere uşoară, a anunţat DSP.
  • Potrivit DSP Bucureşti, incidenţa COVID în Capitală este duminică de 16,38 la mie, faţă de 16,53 cât a fost cea înregistată sâmbătă.
  • Aceasta este a doua zi de scădere a incidenţei, după ce vineri a fost de 16,54 la mie.

Incidenţa COVID în Capitală a scăzut, duminică, până la 16,38 la mia de locuitori, aceasta fiind a doua zi de scădere uşoară, a anunţat DSP.

Recent, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a respins propunerea INSP de introducere a carantinei în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Anterior, propunerea fusese respinsă şi de grupul tehnico-ştiinţific din subordinea CNSU.

Comitetul a decis, însă, intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

The post Incidenţa COVID în Capitală, în scădere pentru a doua zi la rând appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code