Flux-stiri

Intențiile neclare ale lui Elon Musk cu privire la Twitter îngrijorează angajații

  • Elon Musk a luat decizia de a cumpăra aplicația Twitter pentru suma de peste 40 de miliarde de dolari.
  • Din cauza opiniilor personale pe care fondatorul Tesla le împărtășea în mediul online, mai multe persoane s-au opus acestei decizii.
  • Conducerea i-a sfătuit pe angajați să nu se alarmeze.

Elon Musk a luat decizia de a cumpăra aplicația Twitter pentru suma de peste 40 de miliarde de dolari, însă argumentele sale neclare îi îngrijorează pe angajați. Cu toate acestea, conducerea i-a sfătuit să nu se alarmeze.

În urma unui consiliu de administrație al Twitter, Elon Musk s-a oferit să plătească suma de 44 de miliarde de dolari, pentru a deveni noul CEO al companiei.

„Este o perioadă de disconfort și de incertitudine autentică. Cei mai mulți dintre noi cred profund că Twitter este mult mai mult decât o platformă tehnologică.

Avem o responsabilitate profundă față de societate. Sper ca noul nostru proprietar să înțeleagă asta”, a spus Edward Perez, manager de proiect în cadrul echipei „Sănătate societală” a Twitter.

Mai multe persoane condamnă decizia lui Elon Musk de a cumpăra aplicația

Mai mult decât atât, din cauza opiniilor personale pe care fondatorul Tesla le împărtășea în mediul online, mai multe persoane s-au opus acestei decizii. „Omul ăsta trebuie să ne lase în pace”, a spus un vechi angajat, înainte ca tranzacția să se finalizeze.

„Twitter, ca și companie, a fost întotdeauna singura mea problemă și cel mai mare regret. A fost deținută de Wall Street și de modelul publicitar. A o lua înapoi de la Wall Street este primul pas corect”, a mărturisit cofondatorul Twitter, Jack Dorsey.

„Twitter a primit proiecții de creștere uriașe de la investitorii activiști pe care nu le ating în acest momen. În astfel de situații, există o presiune uriașă, așa că privatizarea oferă o ușurare”, au fost cuvintele lui Daisley pentru Financial Times.

„Multe dintre lucrurile de anvergură despre care a vorbit sunt lucruri la care compania lucra deja, inclusiv deschiderea algoritmului. Cred că este mai complexă decât știe sau înțelege el probabil”, a mărturisit fostul director al Twitter.

The post Intențiile neclare ale lui Elon Musk cu privire la Twitter îngrijorează angajații appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code