Flux-stiri

Intinși pe treptele Curții de Apel și acoperiți cu cearșafuri. Acțiune de protest a rudelor celor decedați în incendiul de a Colectiv. FOTO-VIDEO

  • Pe trepte se aflau fotografiile celor decedați, iar rudele, acoperite cu cearșafuri albe, s-au întins în dreptul acestora.
  • Rudele au protestat față de lentoarea cu care s-a derulat procesul celor găsiți vinovați pentru incendiu.
  • Protestul ar trebui să fie urmat de un marș până la Clubul Colectiv, conform anunțului organizatorilor.

Rudele celor decedați în incendiul de a Colectiv, în urmă cu șase ani, au protestat sâmbătă seara pe treptele Curții de Apel București.

Pe trepte se aflau fotografiile celor decedați, iar rudele, acoperite cu cearșafuri albe, s-au întins în dreptul acestora.

Rudele au protestat față de lentoarea cu care s-a derulat procesul celor găsiți vinovați pentru incendiu.

Protestul ar trebui să fie urmat de un marș până la Clubul Colectiv, conform anunțului organizatorilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, organizatorii au anunțat că între orele 17.30 și 19.00 participanții vor forma un lanț uman din 4 în 4 metri, pe trotuarul din fața Curții de Apel București, iar între orele 19.30 – 20.30 aceștia vor merge în marș pe traseul trotuarul din fața Curții de Apel București – Splaiul Independenței – traversarea intersecției Str.Halelor/Splaiul Independenței – trotuarul aferent parcului Unirii – intersecția Bd. I.C.Brătianu/Bd. Unirii – traversare pe Bd. Unirii (zona Fântâni) – Pod Șerban Vodă – trotuarul de pe Splaiul Unirii – până în dreptul sediului Camerei de Comerț – trotuarul de pe Str. Bucur – punct final Clubul Colectiv.

De asemenea, între orele 20.30 și 22.30 va avea loc o adunare publică la Clubul Colectiv.

Sâmbătă s-au împlinit șase ani de la incendiul din Colectiv, în care 65 de tineri au murit. În București au avut loc manifestări pentru comemorarea victimelor. Rude și prieteni ale celor dispăruți au aprins lumânări în fața clubului, iar oficialii statului au trimis coroane de flori.

The post Intinși pe treptele Curții de Apel și acoperiți cu cearșafuri. Acțiune de protest a rudelor celor decedați în incendiul de a Colectiv. FOTO-VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code