Flux-stiri

Iohannis a dicutat cu Joe Biden la summitul extraordinar al NATO de la Bruxelles

Klaus IohannisKlaus Iohannis

  • Klaus Iohannis a discutat, joi, cu preşedintele SUA, Joe Biden, la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, care are loc la Bruxelles, potrivit fotografiilor publicate de Administraţia Prezidenţială.
  • Conform imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis discută cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden în sala unde se desfăşoară reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.
  • Lângă cei doi şefi de stat se află secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, precum şi seecretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

Klaus Iohannis a discutat, joi, cu preşedintele SUA, Joe Biden, la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, care are loc la Bruxelles, potrivit fotografiilor publicate de Administraţia Prezidenţială.

Conform imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis discută cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden în sala unde se desfăşoară reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.

Lângă cei doi şefi de stat se află secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, precum şi seecretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziţionat în România, spunea înaintea reuniunii Klaus Iohannis. El afirma că este „foarte bucuros că s-a decis atât de repede”.

„Avem deja acum, înainte să începem summitul, o veste foarte bună. Probabil aţi aflat, conform declaraţiei Secretarului General Jens Stoltenberg, deja NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziţionat în România. Este acel grup de luptă pe care l-am solicitat”, a declarat Klaus Iohannis înaintea reuniunii extraordinare a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.

The post Iohannis a dicutat cu Joe Biden la summitul extraordinar al NATO de la Bruxelles appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code