Flux-stiri

FOTO. Manchester City sărbătorește victoria din Liga Campionilor

  • Triplă campioană la fotbal și-a expus luni trofeele în fața fanilor săi, în cadrul unui spectacol pe scenă.
  • City a câștigat Premier League și Cupa Angliei în acest sezon.
  • Echipa lui Guardiola a învins-o pe Inter Milano cu 1-0 în finala Ligii Campionilor.

Manchester City sărbătorește! Triplă campioană la fotbal și-a expus luni trofeele în fața fanilor săi, în cadrul unui spectacol pe scenă, după ce o paradă i-a purtat pe străzile din Manchester în fața a mii de fani, scrie BBC.

Pep Guardiola i-a apreciat pe fani pentru că au ieșit în stradă, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. El a spus: „Trebuia să plouă la această paradă, altfel nu este Manchester. „Nu vrem soare, vrem ploaie, așa că a fost perfect. Fanii sunt obișnuiți cu ploaia”.

City a câștigat Premier League și Cupa Angliei în acest sezon și a devenit, astfel, a doua echipă engleză, după cei de la Manchester United, care atinge această performanță. Mii de fani ai lui City s-au adunat pentru a sărbători tripla victorie a echipei lor, organizând o paradă cu autobuzul în aer liber prin oraș.

Fanii au aruncat în aer banane gonflabile, în timp ce mai mulți jucători au rămas fără tricou pe o ploaie torențială. Managerul Pep Guardiola a fost surprins cu un un trabuc, în timp ce fanii se urcau pe stâlpi de iluminat.

Parada a fost întârziată din cauza furtunilor. City a învins-o pe Inter Milano cu 1-0 în finala Ligii Campionilor. Echipa a fost întâmpinată duminică de fani pe aeroportul din Manchester, după ce a călătorit de la Istanbul, acolo unde s-a jucat finala europeană.

Citește și:

The post FOTO. Manchester City sărbătorește victoria din Liga Campionilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code