Flux-stiri

Irinel Darău cere schimbarea sistemului de alegeri în USR

Ambrozie Irineu Darau se pregateste sa sustina un discurs dupa ce si-a prezentat candidatura pentru presedintia USR PLUS, in timpul comitetului politic USR PLUS desfasurat la Teatrul National, in Bucuresti, sambata, 28 augustAmbrozie Irineu Darau se pregateste sa sustina un discurs dupa ce si-a prezentat candidatura pentru presedintia USR PLUS, in timpul comitetului politic USR PLUS desfasurat la Teatrul National, in Bucuresti, sambata, 28 august

  • Echipa Curaj pentru România susține reforma USR.
  • Din echipă fac parte: Allen Coliban, Irineu Darău, Nicu Ștefănuță.
  • Darău cere schimbarea sistemului de alegeri în USR.

Cu un guvern susținut de 70% dintre parlamentari, opoziția este anemică, uneori abia se vede. Fosta grupare „A treia cale” vrea să revigoreze USR, care și-a pierdut șeful după doar câteva luni de la congres și s-a blocat la 10% încredere.

Senatorul Irineu Darău, al treilea candidat la alegerile interne din toamnă, revine cu un nou manifest de trezire a USR-ului pe scena politică.

Dacă Opoziția nu are voce, puterea ultra-majoritară va face din ce în ce mai multe abuzuri, spune el.

The post Irinel Darău cere schimbarea sistemului de alegeri în USR appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code