Flux-stiri

Jennifer Garner recunoaște că „luptă din greu” pentru a evita să vadă ce scrie presa despre Ben Affleck

  • Garner a avut o relație cu John Miller după divorțul ei de Affleck în 2018.
  • Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, anul trecut.
  • Fotografiile lui Ben Affleck au fost folosite în meme-uri populare de pe internet în ultimele luni,.

Jennifer Garner a recunoscut că face tot posibilul să nu citească nicio acoperire media despre fostul ei soț Ben Affleck, scrie The Independent. Cei doi, care au fost căsătoriți din 2005 până în 2018, au rămas prieteni deoarece au împreună trei copiir. Garner, în vârstă de 50 de ani, preferă să nu știe despre viața fostului ei soț.

„Muncesc din greu să nu ne văd pe niciunul dintre noi în presă”, a declarat Garner pentru publicația australiană Stellar Magazine. „Nu mă face să mă simt bine, chiar dacă este ceva drăguț la unul dintre noi.”

„Încerc doar să uit că sunt acolo în orice fel, la fel cu orice persoană pe care o iubesc. Nu trebuie să văd pe nimeni din familia mea transformat într-un meme”, a adăugat actrița. Fotografiile lui Ben Affleck au fost folosite în meme-uri populare de pe internet în ultimele luni, inclusiv imagini cu actorul Gone Girl la premiile Grammy în februarie.

Întrebată dacă a văzut vreuna dintre memele fostului ei online, Garner a spus că nu a văzut, dar a glumit: „Deși sunt sigur că este destul de demn de meme, da!”

Garner și Affleck au împreună trei copii, Violet, de 17 ani, Seraphina, 14 și Samuel, 11. Garner a avut o relație cu John Miller după divorțul ei de Affleck în 2018. Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, anul trecut.

Relația lui Garner și Affleck a fost pusă în lumina reflectoarelor după ce actorul Argo a părut să dea vina pe luptele sale cu alcoolismul pe seama căsătoriei sale cu Garner.

Starul Air a stârnit critici în decembrie 2021, când i-a spus lui Howard Stern într-un interviu că s-a simțit „prins în capcană” în timpul căsătoriei sale cu Garner și că aceasta a fost „o parte din motivul pentru care” a început să bea alcool.

„O parte din motivul pentru care am început să beau alcool a fost pentru că m-am simțit în capcană”, i-a spus actorul despre căsătoria sa. „Pentru a fi clar, comportamentul meu este responsabilitatea mea în totalitate. Ideea pe care încercam să-l subliniez a fost una tristă”, a explicat Affleck. „Oricine care a trecut prin divorț face acest calcul, cât de mult încercăm? Ne-am iubit. Ne pasă unul de celălalt. Ne respectăm unul pe celălalt.”

Citește și

The post Jennifer Garner recunoaște că „luptă din greu” pentru a evita să vadă ce scrie presa despre Ben Affleck appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code