Flux-stiri

Jubileul de Platină a obosit-o pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa va urmări festivitatea de la televizor

  • Regina nu a participat la slujba de la Catedrala Saint Paul.
  • Regina urmărește evenimentele Jubileului la televizor.
  • Kim Kardashian a vrut la petrecerea de Jubileu, dar a fost refuzată.

Cine a văzut-o ieri pe Regină, a fost norocos, sunt slabe șanse să mai apară la evenimente publice legate de Jubileul de Platină.

Este drept, vineri, în ziua de debut a Jubileului, Elisabeta a II-a a avut o zi plină, de dimineața până seara.

A mers în trăsură pe London Mall, a asistat la defilarea trupelor terestre și a forțelor aeriene, iar seara a aprins flacăra copacului vieții, dusă mai departe prin aprinderea a 3000 de făclii în toată Marea Britanie.

În ultimul moment, aseară, Palatul Regal a anunțat că Elisabeta a II-a nu va participa nici la slujba Recunoștinței de la Catedrala Saint Paul. Evenimentul ar fi trebuit să reunească toată familia regală și personalități britanice, printre care foștii premieri.

Au fost și Harry și Megan, prezenți după mult timp la un eveniment al Casei Regale. Mâine, când fiica lor, micuța Lilibet, împlinește un an, va face cunoștință și cu străbunica.

Tot mâine va avea loc și o mega petrecere, la care vor participa 10.000 de oameni. Regina se va uita la televizor, în timp ce postul BBC va difuza în direct show-ul.

A vrut la party și Kim Kardashian, a cerut chiar bilete de la Palatul Buckingham, dar a fost refuzată. Nu-i nimic, ea tot mai caută, dacă tot este la Londra și ar accepta orice variantă, chiar dacă nu găsește bilet la VIP.

Cine vrea sa fie prezent la ceremonii, o face și fară petrecere. Uite fani adevărați.

„E fantastic, ne place la nebunie! O iubim! O iubim pe regina noastră!”

„Vreau să fie parte a evenimentelor. Vreau să aibă amintirile astea când vor crește, cum fluturau streaguri, cum particpau la sărbătoare și, când vor fi mari, să le povestească și copiilor lor cum a fost la Jubileu.”

„Cred că este emoționant, pentru că o știi pe Regină și este emoționant să o vedem, pentru că o iubim cu toții.”

„A fost mereu în viața mea, de când m-am născut. Este o realizare fantastică. Am mai fost și la alte evenimente regale, dar acesta este cu adevărat special. 70 de ani la acealși job? Nu face nimeni asta, așa-i?”

The post Jubileul de Platină a obosit-o pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa va urmări festivitatea de la televizor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code