Flux-stiri

Judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a încercat să sărute forțat femeie. „Un simplu sărut nu conduce la obținerea unei satisfacții sexuale”

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat după ce a pus mâna pe fundul unei femei pe stradăUn tânăr de 19 ani a fost condamnat după ce a pus mâna pe fundul unei femei pe stradă

  • Judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a agresat o femeie.
  • Bărbatul a încercat să sărute forțat o vecină în lift.
  • Judecătorii spun că gestul său nu reprezintă o agresiune sexuală.

Într-o țară care numără de la an la an din ce în ce mai multe femei abuzate, judecătorii le transmit că se uită degeaba în ochii lor căutând dreptate.

În București, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au rescris definiția abuzului sexual. Un sărut forțat nu e abuz sexual dacă nu există o dovadă clară că bărbatul a fost satisfăcut. Așa au explicat magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 decizia de a achita un bărbat de 60 de ani care și-a sărutat cu forța o vecină în lift.

Un simplu sărut sau unul aplicat pe gură fără introducerea limbii inculpatului în cavitatea bucală a persoanei vătămate nu poate conduce, în opinia instanței, la obținerea unei satisfacții sexuale. Instanța apreciază că și în situația în care inculpatul ar fi dorit efectuarea unui sărut prin introducerea limbii în cavitatea bucală în lipsa și a altor acte de mângâiere a unor zone erogene nu poate conduce la obținerea satisfacției sexuale”, se arată în montivarea instanței, citată de HotNews.

Hotărârea emisă de Judecătoria Sectorului 5 poată fi atacată cu apel, la Curtea de Apel București.

La Alba, judecătorii n-au căutat dovada satisfacției sexuale. Acolo, un bărbat a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru o astfel de faptă.

Oana Bîzgan, fostul deputat, inițiatoarea legii pentru mărirea pedepselor pentru pedofili și violatori, a vorbit, la ȘTIU, despre decizia controversată a instanței din București.

„Decizia este absudră. Judecătorul este preocupat de agresor. Mai avea puțin și o acuza pe victimă. În hotărâre este precizat că nu lezează valorile sociale. Despre ce valori sociale discutăm în acest sens? Trebuia să o violeze? Căutăm vină la victimă și o întrebăm ce căuta în lift singură, la ea în bloc, cu un vecin, ziua în amiaza mare”, a subliniat Oana Bîzgan.

The post Judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a încercat să sărute forțat femeie. „Un simplu sărut nu conduce la obținerea unei satisfacții sexuale” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code