Flux-stiri

Jurassic World 3 apare pe marile ecrane în 2022

Jurassic world 3Jurassic world 3

  • Dinozaurii au pus stăpânire pe lume în primul trailer pentru Jurassic World: Dominion.
  • Trailerul îl include pe Owen Grady, interpretat de Pratt, care este urmărit de dinozauri în timp ce conduce o motocicletă pe străzile aglomerate.
  • Jurassic World: Dominion, în regia lui Colin Trevorrow, va fi lansat pe 10 iunie 2022.

După întârzieri și o producție cu întreruperi, trailerul Jurassic World 3 este în sfârșit aici! Noul Jurassic World: Dominion îi are în prim plan nu doar pe Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, care se întorc, ci și pe Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum, originari din Jurassic Park.

Asta nu e tot. Alături de această distribuție de vedete se află mai mulți nou-veniți atât din specia umană, cât și dinozauri și promisiuni că trilogia va fi încheiată în stil mare.

Dar trailerul nu este numai acțiune cu dinozauri; există și câteva reuniuni emoționante. Într-o scenă, Laura Dern revine la rolul său original din serial, Ellie Sattler, și se întâlnește cu Alan Grant, interpretat de Sam Neill, pentru prima dată după mulți ani. Cei doi fac echipă pentru a-i ajuta pe Grady și pe Ian Malcolm al lui Jeff Goldblum, care se va întoarce.

De asemenea, trailerul îl include pe Owen Grady, interpretat de Pratt, care este urmărit de dinozauri în timp ce conduce o motocicletă pe străzile aglomerate, un dinozaur care se luptă cu un avion de marfă și chiar o luptă cu dinozaurul împotriva omului cu un cuțit. Cu alte cuvinte, practic arată ca un film de acțiune cu agenți secreți care include și dinozauri.

Trilogia „Jurassic World” a fost întotdeauna concepută ca o poveste completă, spusă prin intermediul a trei filme, spre deosebire de trilogia originală, care era de sine stătătoare. Regizorul Colin Trevorrow, care a co-scris scenariul filmului Dominion, știa că își dorea ca cel de-al treilea film să se axeze pe dinozauri care să devină „open source”, ca să spunem așa – o lume în care Wu nu era singurul om de știință capabil să cloneze bestiile. Dar, mai degrabă decât scene după scene cu dinozauri care terorizează oamenii și distrug orașe, a vrut „o lume în care interacțiunea cu dinozaurii este puțin probabilă, dar posibilă – la fel cum ne ferim de urși sau de rechini”.

The post Jurassic World 3 apare pe marile ecrane în 2022 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code