Flux-stiri

Kim Kardashian este acuzată că a atacat-o pe noua soție a lui Kanye cu o postare despre lenjerie intimă

  • Bianca a lucrat pentru brandul Yeezy al rapperului.
  • Kanye și Bianca s-au căsătorit recent într-o ceremonie non-legală.
  • Kim a postat un clip cu piesa More M’s a lui Drake și 21 Savage, cu versurile rulând pe ecran.

Kim Kardashian a fost acuzată că a luat-o în nume de rău pe noua soție a lui Kanye West. Mama a patru copii a fost chemată în judecată pentru ultima postare pe Instagram stories, după ce fostul ei soț, Kanye, s-a căsătorit cu noua lui soție” printr-o ceremonie fără obligații la o stațiune somptuoasă din Utah, la începutul acestei luni.

Bianca Censori, o arhitectă din Melbourne, sosia lui Kim, și Kanye s-ar fi cunoscut datorită faptului că Bianca a lucrat pentru brandul Yeezy al rapperului. Mulți au remarcat cum noua soție a lui Kanye are o înfățișare asemănătoare cu cea a lui Kim – iar Kim pare să fi remarcat și ea comparațiile.

Kim a postat un clip cu piesa More M’s a lui Drake și 21 Savage, cu versurile rulând pe ecran. Fanii au observat rapid unul pe care scria: Pune Skims pe ea, acum se comportă ca și cum ar fi Kim”.

Unii au intrat pe Reddit pentru a discuta despre cum au crezut că se referea la noua soție a lui Kanye

Kanye și Bianca s-au căsătorit recent într-o ceremonie non-legală. Un fan a scris: Păcat că Bianca nu poartă skims”, în timp ce un alt fan a adăugat: Spune că Bianca se comportă ca ea”.

Un al treilea a spus apoi: Nu, nu. Tu și conspirațiile astea, Kim a promovat mult Skims în ultima vreme și asta ar putea fi o umbră pentru Bianca.” Cu toate acestea, un fan nu a fost de acord și a scris: Kim a divorțat de Ye, dar oamenii încearcă perpetuu să o prezinte ca fiind geloasă. Este obositor”.

Kanye s-ar fi căsătorit cu Bianca, angajata lui Yeezy, la doar câteva luni după ce divorțul său cu Kim a fost finalizat.

Bianca a fost împinsă în lumina reflectoarelor deoarece ea și Kanye au făcut parte dintr-o ceremonie fără obligații legale. Se crede că cei doi s-au cunoscut datorită faptului că Bianca a lucrat pentru brandul Yeezy al lui Kanye. Vestea vine la doar două luni după ce s-a stabilit divorțul lui Kanye de Kim Kardashian.

În urma înțelegerii, Kim și Kanye ar fi rezolvat, în urma negocierilor, problema proprietății și a custodiei copiilor. Kim va primi 200.000 de dolari în fiecare lună ca pensie alimentară pentru copii de la fostul ei soț.

Între timp, se spune că cei doi ar fi convenit asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor: North, în vârstă de nouă ani, Saint, în vârstă de șase ani, Chicago, în vârstă de patru ani, și Psalm, în vârstă de trei ani.

The post Kim Kardashian este acuzată că a atacat-o pe noua soție a lui Kanye cu o postare despre lenjerie intimă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code