Flux-stiri

LIVE UPDATE. 112 zile de invazie. Zelenski a cerut ca partenerii Ucrainei să furnizeze arme antirachetă moderne

  • Zelenski a cerut ca partenerii Ucrainei să furnizeze arme antirachetă moderne și a declarat că în această săptămână vor avea loc multe discuții importante cu politicieni europeni care sunt capabili să furnizeze Ucrainei un sistem antirachetă modern.

ORA 00:00

Președintele ucrainean cere sisteme de arme antirachetă

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că țara nu dispune de o cantitate suficientă de sisteme moderne de arme antirachetă și că întârzierea obținerii acestora nu poate fi justificată.

Într-o intervenție video de marți, Zelenski a cerut ca partenerii Ucrainei să furnizeze arme antirachetă moderne și a declarat că în această săptămână vor avea loc multe discuții importante cu politicieni europeni care sunt capabili să furnizeze Ucrainei un sistem antirachetă modern.

„Chiar dacă în Rusia sunt tot mai puține rachete moderne pe zi ce trece, nevoia Ucrainei de astfel de sisteme rămâne. Pentru că Rusia are încă suficiente rachete de tip sovietic, care sunt și mai periculoase. Ele sunt de multe ori mai puțin precise și, prin urmare, de multe ori mai amenințătoare pentru obiectele civile și clădirile rezidențiale obișnuite”, a declarat Zelenski.

The post LIVE UPDATE. 112 zile de invazie. Zelenski a cerut ca partenerii Ucrainei să furnizeze arme antirachetă moderne appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code