Flux-stiri

LIVE UPDATE. 170 de zile de invazie în Ucraina. Invazia „începe să eșueze” și forțele rusești suferă pierderi uriașe, susține Marea Britanie

război în Ucrainarăzboi în Ucraina

  • În cadrul unei reuniuni a miniștrilor europeni ai apărării, Ben Wallace afirmă că este puțin probabil ca Rusia să reușească vreodată să ocupe Ucraina.
  • Secretarul britanic al apărării a declarat că acum este puțin probabil ca Vladimir Putin să reușească să ocupe Ucraina.
  • Danemarca s-a alăturat Marii Britanii pentru a oferi mai mult ajutor Ucrainei în cadrul unei conferințe organizate joi la Copenhaga, co-organizată de Wallace.

UPDATE ORA 01:00

Zelenski îi critică pe oficialii care comentează tacticile militare ale Ucrainei

Zelenski le-a cerut joi oficialilor guvernamentali să nu mai vorbească cu reporterii despre tacticile militare ale Kievului împotriva Rusiei, afirmând că astfel de remarci sunt ,,sincer iresponsabile„.

,,În război cu siguranţă nu este momentul pentru vanitate şi declaraţii zgomotoase. Cu cât veţi divulga mai puţine detalii despre planurile noastre de apărare, cu atât mai bine va fi pentru punerea în aplicare a acestor planuri de apărare„, a declarat Zelenski într-un discurs de seară.

,,Dacă vreţi să generaţi titluri zgomotoase, acesta este un lucru sincer iresponsabil. Dacă doriţi victoria Ucrainei, este altceva, şi ar trebui să fiţi conştienţi de responsabilitatea pe care o aveţi pentru fiecare cuvânt pe care îl spuneţi despre planurile de apărare sau de contraatac ale statului nostru„.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit The Guardian, Ben Wallace a declarat că invazia Rusiei în Ucraina a ,,eșuat” și că ,,începe să eșueze„, în timp ce a promis mai mult sprijin financiar și militar pentru apărarea națiunii est-europene.

Danemarca s-a alăturat Marii Britanii pentru a oferi mai mult ajutor Ucrainei în cadrul unei conferințe organizate joi la Copenhaga, co-organizată de Wallace. Secretarul apărării a declarat că este important să se înțeleagă faptul că luptele și pierderile de vieți omenești au loc în continuare, dar a adăugat că Rusia ,,începe să eșueze în multe domenii„.

El a spus: ,,Au eșuat până acum și este puțin probabil să reușească vreodată să ocupe Ucraina.

Invazia lor a șovăit și a fost în mod constant modificată în măsura în care se concentrează cu adevărat doar în părți din sud și din est, foarte, foarte departe de așa-zisa lor operațiune specială de trei zile.

Trei zile sunt acum peste 150 de zile și aproape șase luni, cu pierderi uriașe și semnificative atât de echipamente, cât și, într-adevăr, de personal rusesc”.

El a adăugat: ,,Putin va fi pariat că în august, după câteva luni, ne vom fi plictisit cu toții de conflict, iar comunitatea internațională va pleca în direcții diferite. Ei bine, astăzi este dovada contrariului.

Am ieșit din această întâlnire cu mai multe promisiuni de finanțare, mai multe promisiuni de instruire și mai multe promisiuni de ajutor militar, toate acestea fiind menite să ajute Ucraina să câștige, să ajute Ucraina să își apere suveranitatea și, într-adevăr, să se asigure că ambițiile președintelui Putin eșuează în Ucraina, așa cum ar trebui” , a spus secretarul britanic al apărării.

The post LIVE UPDATE. 170 de zile de invazie în Ucraina. Invazia „începe să eșueze” și forțele rusești suferă pierderi uriașe, susține Marea Britanie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code