Flux-stiri

A început cel mai mare festival din România, UNTOLD. Sunt așteptate peste 400.000 de persoane.

  • David Guetta, Above and Beyond și ATB sunt cele mai așteptate concerte.
  • 80% din camerele hotelurilor și pensiunilor din Cluj au fost închiriate la începutul anului.
  • Spectatorii de la UNTOLD au cheltuit peste 35 milioane de euro anul trecut.

Cluj-Napoca și-a dublat azi populația. Sute de mii de oameni sunt acolo pentru cel mai așteptat eveniment al anului, UNTOLD.

Din Anglia până în Brazilia, fanii festivalurilor au venit în Transilvania și se pregătesc pentru patru nopți și patru zile de concerte fabuloase.

Ediția de anul acesta are un buget mai mare decât anul trecut: 17 milioane de euro. 15 mii de oameni din 20 de țări au lucrat la festivalul-fenomen al României.

De ieri, pe scena UNTOLD vor urca, printre alții, David Guetta, Above and Beyond, Alok, Anne Marie, ATB, Kygo și J Balvin.

Anul trecut, din cei 265 de mii de participanți, 200 de mii au venit din afara Clujului. Fiecare a cheltuit, în medie, cel puțin 175 de euro pentru cazare, transport, restaurante, adică peste 35 de milioane de euro.

În direct, de la Cluj-Napoca, directorul de comunicare al festivalului UNTOLD, Edi Chereji, ne-a răspuns la următoarele întrebări:

1) A început deja distracția! Cum simți vibe-ul de anul acesta?

2) Mai sunt apartamente de închiriat la Cluj? S-o fi închiriat și garsoniera aia mică, de 11 metri pătrați?

3) Câți spectatori sunt anul acesta?

4) Care este tema principală de anul acesta și ce main-stage ați pregătit?

Răspunsurile le afli la ȘTIU, doar la Aleph News.

The post A început cel mai mare festival din România, UNTOLD. Sunt așteptate peste 400.000 de persoane. appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code