Flux-stiri

LIVE UPDATE. 175 de zile de invazie. Rusia prelungeşte starea de urgenţă în Crimeea

  • În regiunea Crimeea, anexată de ruși, a fost prelungită starea de urgenţă (din 9 august), iar agenţi ai Serviciului rus de Securitate (FSB) caută membri ai unei unităţi de elită ucrainene suspectaţi de comiterea atacurilor recente, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate ruse.

ORA 00:00

Rușii fură cât pot

Mykhailo Podoliak, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, a declarat că forțele ruse din orașul ocupat Herson au instruit lucrătorii de la căile ferate din teritoriile ocupate ale Ucrainei să transfere toate vagoanele de marfă cu acoperiș deschis, deteriorate sau intacte, către Nova Kakhovka și Herson.

Rușii demontează, apoi, vagoanele și le trimit în Crimeea, la topit.

The post LIVE UPDATE. 175 de zile de invazie. Rusia prelungeşte starea de urgenţă în Crimeea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code