Flux-stiri

LIVE UPDATE. 199 de zile de invazie. Volodimir Zelenski spune că Ucraina a preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov

VOLODIMIR ZELENSKI UCRAINAVOLODIMIR ZELENSKI UCRAINA

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că acțiunile ofensive ale forțelor armate ale țării continuă cu succes” în mai multe direcții.
  • Până în prezent, forțele armate ale Ucrainei au eliberat și au preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov”, a declarat Zelenski în mesajul său video zilnic.
  • Zelenski a evidențiat Brigada 14 Mecanizată Separată pentru contribuția sa la ofensiva de la Harkov, precum și pușcașii marini din Batalionul 503 Infanterie Navală pentru curajul lor în regiunea Donețk”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că acțiunile ofensive ale forțelor armate ale țării continuă cu succes” în mai multe direcții.

Până în prezent, forțele armate ale Ucrainei au eliberat și au preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov„, a declarat Zelenski în mesajul său video zilnic.

Măsurile de verificare și securizare a teritoriului în unele sate din regiune sunt în curs de desfășurare, preluăm treptat controlul asupra unor noi așezări. Redăm steagul ucrainean și protecție pentru toți oamenii noștri de pretutindeni”, a spus el.

De asemenea, Zelenski a făcut apel la unii bloggeri”, după cum s-a exprimat el, să nu complicați sarcina armatei noastre cu graba voastră. Vă rugăm să nu raportați detaliile specifice ale operațiunii de apărare mai devreme decât reprezentanții oficiali ai statului nostru”.

Zelenski a evidențiat Brigada 14 Mecanizată Separată pentru contribuția sa la ofensiva de la Harkov, precum și pușcașii marini din Batalionul 503 Infanterie Navală pentru curajul lor în regiunea Donețk”.

The post LIVE UPDATE. 199 de zile de invazie. Volodimir Zelenski spune că Ucraina a preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code