Flux-stiri

LIVE UPDATE. 204 zile de invazie. Camera de tortură a invadatorilor ruși descoperită la Balaklia, Harkov. „Tatăl nostru” a fost scrijelit pe pereți

Peretele dintr-o cameră de tortură folosită de ruși / Foto Twitter / Defense of UkrainePeretele dintr-o cameră de tortură folosită de ruși / Foto Twitter / Defense of Ukraine

  • Forțele rusești invadatoare au amenajat o cameră de tortură pentru locuitorii din zonă, în Balaklia, regiunea Harkov, aflată sub ocupație rusă timp de jumătate de an.
  • Poliția a confirmat primul deces prin tortură la secția de poliție din Balaklia. Ocupanții au torturat localnicii de acolo.
  • Trupele ucrainene au eliberat orașul Balaklia de forțele rusești invadatoare pe 8 septembrie. Forțele ucrainene au fost salutate de locuitorii din zonă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Ministerul Apărării din Ucraina a postat ceea ce oficialii cred că este o „camera de tortură” folosită de trupele ruse pentru a ține prizonierii ucraineni în orașul Balaklia, din regiunea Harkov, potrivit The New Voice Of Ukraine.

În celula este scris pe perete, în limba ucraineană, „Tatăl Nostru“.

Potrivit martorilor, oamenii au fost torturați în diferite moduri. Tortura cu șocuri electrice era ,,cea mai ușoară formă„. Poliția a confirmat primul deces prin tortură la secția de poliție din Balaklia. Ocupanții au torturat localnicii de acolo.

Cu aproximativ 8.000 km pătrați recuceriți până acum, autoritățile ucrainene au avertizat în repetate rânduri despre ororile pe care trupele ruse le-au lăsat în urma plecării lor.

După eliberarea regiunii Kiev, forțele ucrainene au descoperit o serie de crime de război, inclusiv gropi comune în care se aflau cadavre de civili cu semne de tortură. Ucrainenii se așteaptă să găsească aceleași semne și în regiunea Harkov.

Locuitorii din Balaklia au declarat, potrivit The Guardian, că au avut puține interacțiuni cu forțele ruse, deoarece soldații au rămas în mare parte din timp la marginile orașului.

Deși au trăit aproape într-un vid informațional — cu semnal telefonic neregulat, fără internet mobil, Wi-Fi ori TV în cea mai mare parte a timpului — fiind nevoiți să se descurce fără utilități de bază, să facă față jafurilor din partea forțelor ruse și să trăiască cu teroarea bombardamentelor, rezidenții nu au experimentat scenele de tortură și execuțiile întâlnite în alte părți ale țării.

The post LIVE UPDATE. 204 zile de invazie. Camera de tortură a invadatorilor ruși descoperită la Balaklia, Harkov. „Tatăl nostru” a fost scrijelit pe pereți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code