Flux-stiri

LIVE UPDATE. 222 de zile de invazie. Forțele ucrainene au doborât 8 drone kamikaze de fabricație iraniană

  • Ucraina începe să creadă că poate recupera Crimeea, potrivit celui mai important reprezentant al lui Volodimir Zelenski în regiune.
  • Volodimir Zelenski a confirmat că Ucraina a evacuat complet forțele rusești din orașul cheie din estul țării, Lyman.
  • Cele nouă țări europene care au emis o declarație prin care au condamnat anexarea Ucrainei de către Rusia și-au manifestat sprijinul pentru aderarea Ucrainei la NATO.

Forțele ucrainene au doborât duminică 8 drone kamikaze de fabricație iraniană, informează Kyiv Independent. Potrivit Statului Major General al forțelor armate ucrainene, forțele aeriene ucrainene au efectuat, de asemenea, patru lovituri care au lovit două depozite de arme rusești, precum și două sisteme de rachete antiaeriene.

Trupul lui Paul Urey, un voluntar britanic din aviație care a murit după ce a fost capturat de separatiștii pro-ruși din Ucraina, a fost returnat în Marea Britanie. Familia lui Urey a strâns 9.000 de lire sterline pentru repatrierea corpului său, după ce Biroul pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare (FCDO) a declarat că nu poate plăti costurile de transport.

The post LIVE UPDATE. 222 de zile de invazie. Forțele ucrainene au doborât 8 drone kamikaze de fabricație iraniană appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code