Flux-stiri

LIVE UPDATE. 229 de zile de invazie. Putin, după explozia de pe podul peste strâmtoarea Kerci:„Act terorist. Autorii: Serviciile secrete ucrainene”

Vladimir PutinVladimir Putin

  • Putin a calificat explozia de sâmbătă de pe podul din Crimeea drept un ,,atac terorist” și a declarat că serviciile speciale ucrainene au organizat și executat explozia.
  • Declarația a fost făcută după o întâlnire a președintelui rus Alexander Bastrikin, șeful Comitetului care investighează explozia.
  • Podul din Crimeea a fost avariat sâmbătă în urma unei explozii, produsă după ce un camion a fost aruncat în aer.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele rus Vladimir Putin a calificat explozia de sâmbătă de pe podul din Crimeea drept un ,,atac terorist” și a declarat că serviciile speciale ucrainene au organizat și executat explozia, potrivit CNN.

Declarația a fost făcută după o întâlnire a președintelui rus Alexander Bastrikin, șeful Comitetului care investighează explozia de pe podul Crimeei.

,,Nu există nicio îndoială că acesta este un act terorist care vizează distrugerea infrastructurii civile de o importanță critică a Federației Ruse. Autorii, executanții și beneficiarii – serviciile secrete ale Ucrainei” , a afirmat Vladimir Putin.

Mai mult, Vladimir Putin a precizat că la pregătirea atacului asupra podului Kerci au ajutat serviciile speciale ucrainene atât cetățeni ruși, cât și persoane ai „țărilor străine” .

Podul din Crimeea a fost avariat sâmbătă în urma unei explozii, produsă după ce un camion a fost aruncat în aer.

The post LIVE UPDATE. 229 de zile de invazie. Putin, după explozia de pe podul peste strâmtoarea Kerci:„Act terorist. Autorii: Serviciile secrete ucrainene” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code