Flux-stiri

LIVE UPDATE. 239 de zile de invazie. Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav avariată. Posibile întreruperi de energie electrică anunțate în întreaga țară

  • Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav deteriorată, a anunțat șeful adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Kyrylo Tymoshenko.
  • Astfel, de joi, 20 octombrie, vor fi introduse restricții de furnizare a energiei electrice pe întreg teritoriul Ucrainei.
  • „Astăzi, inamicul a distrus din nou instalațiile de generare a energiei electrice. Mâine, începând cu ora 7:00 până la ora 23:00, este necesar să se reducă la minimum utilizarea energiei electrice.” , se arată în mesajul postat de Tymoshenko.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav deteriorată, a anunțat șeful adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Kyrylo Tymoshenko, potrivit Le Monde.

Astfel, de joi, 20 octombrie, vor fi introduse restricții de furnizare a energiei electrice pe întreg teritoriul Ucrainei.

„Astăzi, inamicul a distrus din nou instalațiile de generare a energiei electrice. Mâine, începând cu ora 7:00 până la ora 23:00, este necesar să se reducă la minimum utilizarea energiei electrice. Acest lucru este valabil pentru rezidenții din toate regiunile țării. Dacă nu o faceți, ar trebui să vă pregătiți pentru pene de curent temporare. De asemenea, începând de mâine, utilizarea iluminatului stradal în orașe va fi limitată”, se arată în mesajul postat de Tymoshenko.

https://t.me/tymoshenko_kyrylo/2394

The post LIVE UPDATE. 239 de zile de invazie. Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav avariată. Posibile întreruperi de energie electrică anunțate în întreaga țară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code