Flux-stiri

LIVE UPDATE. 240 de zile de invazie. Armata rusă se concentrează să țină piept contraofensivei din sud

  • Un oficial ucrainean de rang înalt a afirmat că „sarcina primordială” a forțelor ruse este de a menține linia frontului în sud.
  • Rușii se consolidează și trimit mai multe resurse în speranța de a ține în loc forțele ucrainene care se îndreaptă spre Herson, a declarat Oleksii Hromov.
  • Hromov a sugerat că în prezent există mai mult de 40 de grupuri tactice de batalioane rusești în regiunea Herson. Fiecare grup cuprinde aproximativ 1.000 de persoane.

Un oficial ucrainean de rang înalt a afirmat că „sarcina primordială” a forțelor ruse este de a menține linia frontului în sud, potrivit CNN.

Rușii se consolidează și trimit mai multe resurse în speranța de a ține în loc forțele ucrainene care se îndreaptă spre Herson, a declarat Oleksii Hromov, un oficial din cadrul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Inamicul plănuiește să îndeplinească această sarcină cu ajutorul primului val al mobilizării parțiale (…)” , a spus el.

Hromov a sugerat că în prezent există mai mult de 40 de grupuri tactice de batalioane rusești în regiunea Herson. Fiecare grup cuprinde aproximativ 1.000 de persoane.

The post LIVE UPDATE. 240 de zile de invazie. Armata rusă se concentrează să țină piept contraofensivei din sud appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code