Flux-stiri

LIVE UPDATE. 248 de zile de invazie. Pentagonul a anunțat o asistență suplimentară de 275 de milioane de dolari pentru securitatea Ucrainei

  • Pentagonul a anunțat o asistență suplimentară de 275 de milioane de dolari pentru securitatea Ucrainei.
  • Pachetul este cel de-al 24-lea pachet prezidențial de autoritate de retragere, a precizat Sabrina Singh.
  • SUA au livrat peste 18,5 miliarde de dolari în asistență de securitate pentru Ucraina” de la începutul administrației Biden, a adăugat Singh.

Pentagonul a anunțat o asistență suplimentară de 275 de milioane de dolari pentru securitatea Ucrainei prin intermediul autorității prezidențiale de retragere, a declarat vineri secretarul adjunct de presă al Pentagonului, Sabrina Singh, în timpul unui briefing la Pentagon. Pachetul include muniție suplimentară pentru sistemele de rachete de artilerie de mare mobilitate, sau HIMARS, care au fost o armă cheie care a ajutat Ucraina să contracareze Rusia în conflictul în curs de desfășurare.

Pachetul include, de asemenea, 500 de cartușe de artilerie de 155 de precizie ghidate, 2.000 de cartușe de 155 mm de sisteme de minare antiblindate la distanță, peste 1.300 de sisteme antiblindate, 125 de Humvee-uri, arme de calibru mic și peste 2,75 milioane de cartușe pentru arme de calibru mic și patru antene de comunicații prin satelit”, a declarat Singh.

Pachetul este cel de-al 24-lea pachet prezidențial de autoritate de retragere, a precizat Singh. SUA au livrat peste 18,5 miliarde de dolari în asistență de securitate pentru Ucraina” de la începutul administrației Biden, a adăugat Singh.

Singh a mai spus că un program de pregătire al Departamentului Apărării pentru ucraineni în vederea operării sistemului național avansat de rachete sol-aer (NASAMS) se va încheia în curând”.

Odată ce va fi finalizat, sistemul va fi gata pentru a fi livrat Ucrainei”, a spus ea.

The post LIVE UPDATE. 248 de zile de invazie. Pentagonul a anunțat o asistență suplimentară de 275 de milioane de dolari pentru securitatea Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code