Flux-stiri

LIVE UPDATE. 319 zile de invazie. Rusia continuă să lanseze atacuri împotriva Ucrainei în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” propus de Vladimir Putin

  • Statul Major ucrainian: Rusia lansează atacuri în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” al Kremlinului
  • Turcia depune eforturi pentru încetarea focului
  •  Rusia ar putea arunca în aer un baraj în regiunea Lugansk pentru a încetini avansul ucrainean

 Statul Major: Rusia lansează atacuri în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” al Kremlinului

Forţele ruse au continuat să bombardeze poziţiile militare ucrainene cu obuziere, artilerie şi tancuri, în ciuda propunerii de încetare a focului de către Kremlin pentru Crăciunul ortodox, a informat Statul Major al Ucrainei pe 7 ianuarie.

CNN: Turcia depune eforturi pentru încetarea focului  

Turcia lucrează pentru a stabili un încetare a focului pe termen lung în războiul pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Ibrahim Kalin.

Rusia ar putea arunca în aer un baraj în regiunea Lugansk pentru a încetini avansul ucrainean

Forţele ruse ar putea arunca în aer barajul lacului de acumulare Svatove din regiunea Lugansk, a informat Centrul Naţional de Rezistenţă al Ucrainei pe 7 ianuarie.

The post LIVE UPDATE. 319 zile de invazie. Rusia continuă să lanseze atacuri împotriva Ucrainei în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” propus de Vladimir Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code