Flux-stiri

LIVE UPDATE. 320 zile de invazie. Cel mai sângeros Crăciun pe stil vechi de la al Doilea Război Mondial încoace

  • Ministerul rus al Apărării a anunțat că 89 de militari ruși au fost uciși ca urmare a unui atac ucrainean cu șase rachete HIMARS.
  • Forțele armate ale Rusiei afirmă că au ucis peste 600 de militari ucraineni într-un atac masiv cu rachete asupra unor baze temporare din Kramatorsk

Forțele armate ale Rusiei au ucis peste 600 de militari ucraineni într-un atac masiv cu rachete asupra unor baze temporare din Kramatorsk, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, generalul-locotenent Igor Konașenkov.

În cursul zilei trecute, mijloacele de informații rusești au detectat și au confirmat în mod fiabil, prin diverse canale independente, unele baze temporare ale militarilor ucraineni din Kramatorsk”, a declarat purtătorul de cuvânt. Ca urmare a unui atac masiv cu rachete asupra acestor baze temporare ale unităților ucrainene, peste 600 de militari ucraineni au fost uciși”, a adăugat el.

Peste 700 de militari ucraineni se aflau în unitatea nr. 28 și peste 600 în unitatea nr. 47 din Kramatorsk, a precizat Konashenkov. Lovitura asupra forțelor armate ucrainene a făcut parte dintr-o operațiune de represalii, a precizat el. Ca răspuns la o lovitură ilicită aplicată de regimul de la Kiev asupra unei baze militare rusești temporare în așezarea Makeyevka din Republica Populară Donețk în primele minute ale lunii ianuarie 2023, comandamentul grupului unit al forțelor militare ruse a efectuat o operațiune de represalii”, a declarat el.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a anunțat că 89 de militari ruși au fost uciși ca urmare a unui atac ucrainean cu șase rachete HIMARS asupra unui centru de desfășurare temporară a forțelor armate ruse din Makeyevka în primele ore ale zilei de 1 ianuarie.

The post LIVE UPDATE. 320 zile de invazie. Cel mai sângeros Crăciun pe stil vechi de la al Doilea Război Mondial încoace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code