Flux-stiri

LIVE UPDATE. 328 zile de invazie. Primele obuziere Zuzana livrate Ucrainei

  • Slovacia a efectuat livrarea a opt obuziere Zuzana 2 comandate de Ucraina anul trecut.
  • ,,De astăzi, am predat Ucrainei o baterie completă de sisteme de artilerie de înaltă calitate produse de propria noastră industrie de apărare”, a declarat ministrul slovac al Apărării.
  • Compania de producţie de stat Konstrukta-Defense lucrează deja la o nouă comandă pentru Ucraina.

Slovacia a efectuat livrarea a opt obuziere Zuzana 2 comandate de Ucraina anul trecut, a anunţat luni Ministerul slovac al Apărării, potrivit mass media internațională.

,,De astăzi, am predat Ucrainei o baterie completă de sisteme de artilerie de înaltă calitate produse de propria noastră industrie de apărare”, a declarat ministrul slovac al Apărării, Jaroslav Nad, potrivit site-ul ministerului.

,,Suntem convinşi că, cu ajutorul lor, apărătorii ucraineni vor fi capabili să salveze cât mai multe vieţi şi să-şi aducă patriamai aproape de victoria necondiţionată asupra inamicului” , a adăugat el.

Compania de producţie de stat Konstrukta-Defense lucrează deja la o nouă comandă pentru Ucraina, a precizat ministerul. Aceasta ar implica încă 16 obuziere Zuzana 2, care urmează să fie plătite în comun de Germania, Danemarca şi Norvegia.

The post LIVE UPDATE. 328 zile de invazie. Primele obuziere Zuzana livrate Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code