Flux-stiri

LIVE UPDATE. 332 zile de invazie. Biden promite că Ucraina va primi tot ajutorul de care are nevoie

  • Președintele american Joe Biden a răspuns la o întrebare strigată dacă susține trimiterea tancurilor Leopard în Ucraina.
  • În ultimele zile, oficialii germani au indicat că nu vor trimite tancurile lor Leopard în Ucraina.
  • Miniștrii apărării din SUA și Germania au negat orice legătură” între potențiala trimitere de către SUA a tancurilor M1 Abrams.

Președintele american Joe Biden a răspuns la o întrebare strigată dacă susține trimiterea tancurilor Leopard în Ucraina, afirmând că țara va primi tot ajutorul” de care are nevoie pentru a lupta împotriva trupelor rusești.

La plecarea de la un eveniment de la Casa Albă, Biden a spus: Ucraina va primi tot ajutorul de care are nevoie”, când un reporter l-a întrebat dacă susține obiectivul Poloniei de a trimite tancurile de fabricație germană în Ucraina.

În ultimele zile, oficialii germani au indicat că nu vor trimite tancurile lor Leopard în Ucraina – și nici nu vor permite oricărei alte țări care are în inventar tancurile de fabricație germană să facă acest lucru – decât dacă SUA acceptă, de asemenea, să trimită tancurile sale M1 Abrams la Kiev, lucru pe care Pentagonul a declarat de luni de zile că nu intenționează să îl facă, având în vedere costurile logistice de întreținere a acestora.

Ne-au pus la butoi”, a declarat joi un oficial de rang înalt al administrației Biden pentru CNN, adăugând că germanii cer tancuri pentru tancuri și nu se dau în lături de la a lua în considerare orice alte oferte pe care SUA le-a făcut pentru a stimula Berlinul să trimită Leopard.

Însă vineri, miniștrii apărării din SUA și Germania au negat orice legătură” între potențiala trimitere de către SUA a tancurilor M1 Abrams și trimiterea sau permiterea de către Germania a transferului de tancuri Leopard către Ucraina.

The post LIVE UPDATE. 332 zile de invazie. Biden promite că Ucraina va primi tot ajutorul de care are nevoie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code