Flux-stiri

LIVE UPDATE. 341 zile de invazie. Zelenski: Rusia speră să prelungească războiul pentru a epuiza forțele ucrainene

zelenskizelenski

  • Rusia vrea să își prelungească invazia în speranța de a epuiza forțele Kievului, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski.
  • De asemenea, el a reînnoit solicitările pentru livrările de arme din partea aliaților.
  • El a comentat, de asemenea, situația de pe linia frontului, în special în regiunea Donețk din estul Ucrainei.

Rusia vrea să își prelungească invazia în speranța de a epuiza forțele Kievului, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski în discursul său nocturn de duminică. Zelenski a spus că țara sa trebuie să facă din timp arma sa”. De asemenea, el a reînnoit solicitările pentru livrările de arme din partea aliaților, scrie CNN.

Trebuie să accelerăm evenimentele, să accelerăm furnizarea și deschiderea de noi opțiuni de armament necesare pentru Ucraina”, a spus el. Zelenski a făcut aluzie la un raport al șefului său de informații despre posibila schimbare a situației în viitorul apropiat”, dar nu a oferit detalii specifice.

Facem totul pentru a ne asigura că presiunea noastră depășește capacitățile de asalt ale ocupanților”, a spus el.

El a comentat, de asemenea, situația de pe linia frontului, în special în regiunea Donețk din estul Ucrainei. Situația este foarte dură”, a spus el. Bakhmut, Vuhledar și alte zone din regiunea Donețk sunt supuse în mod constant atacurilor rusești”.

El a spus că rușii „încearcă în mod persistent să străpungă apărarea ucraineană din zonă, în ciuda numeroaselor victime”. Fiecare pas împiedicat al inamicului acolo înseamnă zeci de pași împiedicați ai ocupanților în alte direcții”, a declarat președintele.

The post LIVE UPDATE. 341 zile de invazie. Zelenski: Rusia speră să prelungească războiul pentru a epuiza forțele ucrainene appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code