Flux-stiri

LIVE UPDATE. 352 zile de invazie. Germania oferă două baterii antiaeriene Slovaciei pentru a-și proteja frontiera de est cu Ucraina

LIVE UPDATE. 352 zile de invazie. Germania oferă două baterii antiaeriene Slovaciei pentru a-și proteja frontiera de est cu UcrainaLIVE UPDATE. 352 zile de invazie. Germania oferă două baterii antiaeriene Slovaciei pentru a-și proteja frontiera de est cu Ucraina

  • Germania va oferi Slovaciei două baterii de apărare antiaeriană Mantis pentru a-și proteja granița estică cu Ucraina.
  • Bateriile antiaeriene valorează aproximativ 120 de milioane de euro.
  • Oferta Germaniei include, de asemenea, un radar cu o rază de acțiune de 100 de kilometri și instruire pentru soldați, a precizat Kakascikova.

Germania va oferi Slovaciei două baterii de apărare antiaeriană Mantis pentru a-și proteja granița estică cu Ucraina, a declarat joi ministrul slovac al apărării. Slovacia va primi aceste baterii în mod gratuit și permanent” , a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Martina Kakascikova, pentru Agenția France-Presse, scrie Le Monde.

Antrenamentul soldaților slovaci în utilizarea acestui sistem de armament va începe în lunile următoare” , a postat joi pe Facebook ministrul slovac al Apărării, Jaroslav Nad. Cu toate acestea, ministerul nu a precizat data exactă a livrării sistemului către Slovacia, stat membru UE și NATO. Potrivit Nad, bateriile antiaeriene valorează aproximativ 120 de milioane de euro.

Oferta Germaniei include, de asemenea, un radar cu o rază de acțiune de 100 de kilometri și instruire pentru soldați, a precizat Kakascikova.

The post LIVE UPDATE. 352 zile de invazie. Germania oferă două baterii antiaeriene Slovaciei pentru a-și proteja frontiera de est cu Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code