Flux-stiri

Imagini din satelit arată că aeroportul internațional din Kiev este neatins

  • Imaginile din satelit arată că aeroportul internațional din Kiev pare nevătămat.
  • La aeroport, pistele și căile de rulare sunt blocate de vehicule, în încercarea de a împiedica aeronavele rusești să aterizeze și să utilizeze aeroportul.
  • Aeroportul internațional din Kiev a fost una dintre principalele ținte.

Noile imagini din satelit arată că aeroportul Boryspil, aeroportul internațional din Kiev, pare nevătămat, dar pistele sunt blocate de vehicule.

Imaginile, publicate de Planet Labs PBC, verifică zvonurile privind acțiunile întreprinse în întreaga Ucraina înainte de începerea invaziei rusești.

Ofensiva amplă a Rusiei, care a început joi dimineața, a vizat infrastructura militară din întreaga Ucraina, precum și mai multe aeroporturi și alte instalații cheie, folosind atacuri cu rachete și artilerie cu rază lungă de acțiune, conform CNN.

Aeroportul internațional din Kiev a fost una dintre principalele ținte.

Lupte intense între armata ucraineană şi trupele ruse au avut loc la periferia estică a oraşului Kiev, anunţa Comisia pentru Comunicaţii Speciale a Ucrainei, conform CNN.

Trupele ruse încearcă să ajungă la Centrala electrică CHP-6, situată în districtul Troieschyna, din Kiev, probabil pentru a opri alimentarea cu electricitate a oraşului.

În capitala Ucrainei au fost auzite o serie de explozii şi tiruri de mitralieră în ultimele două ore. Trupele ruse încearcă să pătrundă în capitala Ucrainei dinspre est şi nord.

The post Imagini din satelit arată că aeroportul internațional din Kiev este neatins appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code