Flux-stiri

Agenţia Internaţională a Energiei: „Lucraţi de acasă şi reduceţi căldura pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc”

căldurăcăldură

  • Agenţia Internaţională a Energiei: Lucraţi de acasă şi reduceţi căldura pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc.
  • Printre măsurile recomandate se numără: reducerea încălzirii, utilizarea mai puţin a aerului condiţionat, lucrul de acasă şi călătoria cu mijloacele de transport în comun.
  • Dacă aceste acţiuni ar fi susţinute de toţi cetăţenii Uniunii Europene, atunci s-ar economisi suficient petrol pentru a umple 120 de super tancuri.

Lucraţi de acasă şi reduceţi căldura pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc şi, astfel, veţi putea ajuta Ucraina, acesta este îndemnul Agenţiei Internaţionale a Energiei (AIE) şi al Comisiei Europene.

AIE şi Comisia Europeană au prezentat o serie de sfaturi de economisire a energiei pentru a-i încuraja pe cetăţenii UE să îşi reducă facturile la energie şi dependenţa de combustibilul rusesc, scrie CNN.

Într-un comunicat de presă transmis joi, directorul executiv al AIE, dr. Fatih Birol, a declarat că „utilizarea unei cantităţi mai mici de energie este o modalitate concretă de a ajuta poporul ucrainean şi de a ne ajuta pe noi înşine”.

Birol a adăugat că măsurile sugerate pot „reduce fluxul de bani către armata Rusiei şi ne pot ajuta să ne punem pe calea unei planete mai curate şi mai durabile”.

Printre măsurile recomandate se numără: reducerea încălzirii, utilizarea mai puţin a aerului condiţionat, lucrul de acasă şi călătoria cu mijloacele de transport în comun atunci când este posibil. De asemenea, se precizează că guvernele ar putea oferi „stimulente financiare” prin reducerea tarifelor de călătorie şi prin sprijinirea instalării de panouri solare.

Potrivit comunicatului de presă, dacă aceste acţiuni ar fi susţinute de toţi cetăţenii Uniunii Europene, atunci „s-ar economisi suficient petrol pentru a umple 120 de super tancuri şi gazul natural pentru a încălzi aproape 20 de milioane de locuinţe”.

The post Agenţia Internaţională a Energiei: „Lucraţi de acasă şi reduceţi căldura pentru a reduce dependenţa de gazul rusesc” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code